Stocator de oxigen la Spitalul Municipal Salonta Reviewed by CD on . Prin grija directorului manager al spitalului, Adrian Hațegan, și a Primăriei Municipiului Salonta, săptămâna trecută s-a aprovizionat și s-a amenajat un stocat Prin grija directorului manager al spitalului, Adrian Hațegan, și a Primăriei Municipiului Salonta, săptămâna trecută s-a aprovizionat și s-a amenajat un stocat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stocator de oxigen la Spitalul Municipal Salonta

Stocator de oxigen la Spitalul Municipal Salonta

Stocator de oxigen la Spitalul Municipal Salonta

Prin grija directorului manager al spitalului, Adrian Hațegan, și a Primăriei Municipiului Salonta, săptămâna trecută s-a aprovizionat și s-a amenajat un stocator de oxigen pe teritoriul Spitalului Municipal Salonta. Până vinerea trecută, oxigenul pentru pacienți a fost asigurat cu ajutorul unor butelii, dar noua instalație reprezintă un salt calitativ în tratarea persoanelor bolnave.

Momentan se află 30 de persoane infectate cu coronavirus în spitalul din Salonta, iar asigurarea continuă a oxigenului tehnic este foarte importantă. De acum se folosește instalația de stocare pe fiecare secție, dar s-au păstrat și buteliile pentru situații de urgență. Valoarea totală a investiției este de 128.690 lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus