Turneul de fotbal Cupa Companiilor – ediția 2017 (Oradea, 20 mai) Reviewed by CD on . Agenția de Dezvoltare Locală Oradea organizează o nouă ediție a turneului de fotbal "Cupa Companiilor". Competiția va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, la Baza Spo Agenția de Dezvoltare Locală Oradea organizează o nouă ediție a turneului de fotbal "Cupa Companiilor". Competiția va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, la Baza Spo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Turneul de fotbal Cupa Companiilor – ediția 2017 (Oradea, 20 mai)

Turneul de fotbal Cupa Companiilor – ediția 2017 (Oradea, 20 mai)

Turneul de fotbal Cupa Companiilor – ediția 2017 (Oradea, 20 mai)

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea organizează o nouă ediție a turneului de fotbal „Cupa Companiilor”. Competiția va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, la Baza Sportivă Tineretului din Oradea, între orele 9-14.

Anul acesta la turneul de fotbal s-au înscris 12 companii din parcul industrial și din oraș: PGS SOFA, MADRUGADA, FAIST MEKATRONIC, PLEXUS, H ESSERS, CONNECTRONICS, RCS & RDS, INTEVA, VULCRI, ROZOTI, COMAU și NIDEC.

Au fost stabilite două grupe iar meciurile se vor juca în formula 5+1. Primele două învingătoare din fiecare grupă vor juca în semifinale în sistem eliminatoriu, după care se vor disputa meciurile din finale. Echipele care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi premiate.

Anul trecut turneul a fost câștigat de echipa companiei Madrugada, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat echipele companiilor Plexus, respectiv Rozoti.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus