Incendiu în Aleșd. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri de gradul II Reviewed by CD on . În cursul zilei de miercuri, 17.05.2017, în jurul orei 17.55, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Al În cursul zilei de miercuri, 17.05.2017, în jurul orei 17.55, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Al Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Aleșd. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri de gradul II

Incendiu în Aleșd. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri de gradul II

Incendiu în Aleșd. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri de gradul II

În cursul zilei de miercuri, 17.05.2017, în jurul orei 17.55, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Aleșd au fost mobilizate pentru gestionarea unui eveniment produs la o locuință situată pe strada Bobâlna din localitate.

La sosirea echipajelor de pompieri, proprietarul, în vârstă de 73 de ani, era căzut în holul casei, iar flăcările se manifestau în dormitorul locuinței, care era afectat de producerea unei explozii ca urmare a degajării gazului petrolier lichefiat în interiorul încăperii.

Echipajul de stingere a evacuat de urgență proprietarul, predându-l echipajului de pompieri militari paramedici, prezent la fața locului, care i-a acordat primul ajutor (întrucât septuagenarul suferise arsuri de gradul II la nivelul antebrațului drept) și l-a trasportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Simultan, pompierii militari au procedat la stingerea incendiului, respectiv la răcirea și evacuarea celor trei butelii aflate în dormitor, împiedicând explozia acestora.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus