Oradea: Coliziune în intersecţie, pe fondul neacordării priorităţii de trecere Reviewed by CD on . Joi, 18 mai a.c., la ora 15.25, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Roșiorilor din municipiul Oradea, un bărbat de 44 de ani, din Oradea, în tim Joi, 18 mai a.c., la ora 15.25, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Roșiorilor din municipiul Oradea, un bărbat de 44 de ani, din Oradea, în tim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Coliziune în intersecţie, pe fondul neacordării priorităţii de trecere

Oradea: Coliziune în intersecţie, pe fondul neacordării priorităţii de trecere

Oradea: Coliziune în intersecţie, pe fondul neacordării priorităţii de trecere

Joi, 18 mai a.c., la ora 15.25, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Roșiorilor din municipiul Oradea, un bărbat de 44 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia îndicatorului rutier „Oprire”, nu a oprit şi a pătruns în intersecție fără să se asigure şi fără a acorda prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe strada Tudor Vladimirescu, înspre Piața Unirii, de un bărbat de 24 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi doi tineri de 18 şi 19 ani, ambii din Oradea, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus