Trei bărbați din Ciumeghiu, cercetați pentru furt Reviewed by CD on . Sâmbătă, 7 ianuarie a.c., la ora 10.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Sâmbătă, 7 ianuarie a.c., la ora 10.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei bărbați din Ciumeghiu, cercetați pentru furt

Trei bărbați din Ciumeghiu, cercetați pentru furt

Trei bărbați din Ciumeghiu, cercetați pentru furt

Sâmbătă, 7 ianuarie a.c., la ora 10.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la angajatul unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea Ciumeghiu, judeţul Bihor, că în jurul orei 09.30 persoane cu identitate necunoscută au sustras din zona parcării respectivei societăţi diverse materiale rezultate din demolarea unei clădiri, deşeuri din lemn şi lemne de foc, provocând un prejudiciu apreciat la 1.100 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Cefa au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind trei bărbaţi de 44, 22, 31 ani şi două femei de 37 şi 30 ani, toţi din Ciumeghiu.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi restituit societăţii comerciale prejudiciate.

Poliţiştii Postului de Poliţie Ciumeghiu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus