Bănuiți de furturi din locuințe, depistați și reținuți de polițiștii din Cefa Reviewed by CD on . Miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa împreună cu cei ai Postului de Poliție Cefa au identificat și cercetat un tânăr de 22 Miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa împreună cu cei ai Postului de Poliție Cefa au identificat și cercetat un tânăr de 22 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiți de furturi din locuințe, depistați și reținuți de polițiștii din Cefa

Bănuiți de furturi din locuințe, depistați și reținuți de polițiștii din Cefa

Bănuiți de furturi din locuințe, depistați și reținuți de polițiștii din Cefa

Miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa împreună cu cei ai Postului de Poliție Cefa au identificat și cercetat un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Chișineu Criș, județul Arad și un minor de 14 ani, din aceeași localitatea arădeană, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din Cefa îi bănuiesc pe aceștia că, la 29 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea bihoreană Cefa și ar fi sustras un televizor și bani, provocând un prejudiciu total în valoare estimată de 2.400 lei.

De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, la 31 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, ar fi pătruns prin efracție într-o altă locuință din comuna Cefa și ar fi sustras un televizor și o bormașină electrică.

De asemenea, bărbatul de 36 de ani și tânărul de 22 de ani sunt bănuiți de polițiștii din Cefa că, la 22 septembrie a.c., în intervalul orar 09.00 – 11.00, ar fi pătruns prin escaladarea unui geam lăsat deschis în interiorul unei locuințe din localitatea bihoreană Inand și ar fi sustras 500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști.

Miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa împreună cu cei ai Postului de Poliție i-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 36 de ani și tânărul de 22 de ani în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus