Incendiu la o cabană din comuna Pietroasa Reviewed by CD on . În data de 05 ianuarie, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 11.25, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o cabană din zona În data de 05 ianuarie, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 11.25, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o cabană din zona Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o cabană din comuna Pietroasa

Incendiu la o cabană din comuna Pietroasa

Incendiu la o cabană din comuna Pietroasa

În data de 05 ianuarie, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 11.25, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o cabană din zona Padiș, comuna Pietroasa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a mobilizat la locul indicat de apelant, trei echipaje de pompieri militari, dintre care două de stingere și unul de prim ajutor calificat din cadrul Stației de Pompieri Ștei.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, acoperișul cabanei era prăbușit, flăcările manifestându-se cu violență la întreaga construcție, care făcea parte dintr-un complex de clădiri de agrement și care se afla la o distanță de aproximativ 5 metri de o altă cabană din lemn.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, realizând simultan un dispozitiv de protecție a cabanei învecinate, a cărei izolație de polistiren începuse să se topească în locurile mai expuse temperaturilor extrem de înalte, degajate.

Operațiunea de stingere și de înlăturare a efectelor negative ale evenimentului a fost finalizată în jurul orei 16.30, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea incendiului la cabana din lemn situată în imediata apropiere.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, care s-a soldat cu arderea construcției din lemn, un coș de fum deteriorat.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus