Tramvaiul ULF Siemens aniversează 10 ani în transportul public orădean Reviewed by CD on . În luna aprilie, transportul orădean sărbătoreşte. În urmă cu 112 ani, presa vremii scria: "Iar în această dimineaţă-va fi bine să se fixeze în mod deosebit ace În luna aprilie, transportul orădean sărbătoreşte. În urmă cu 112 ani, presa vremii scria: "Iar în această dimineaţă-va fi bine să se fixeze în mod deosebit ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tramvaiul ULF Siemens aniversează 10 ani în transportul public orădean

Tramvaiul ULF Siemens aniversează 10 ani în transportul public orădean

Tramvaiul ULF Siemens aniversează 10 ani în transportul public orădean

În luna aprilie, transportul orădean sărbătoreşte. În urmă cu 112 ani, presa vremii scria: „Iar în această dimineaţă-va fi bine să se fixeze în mod deosebit această dată: 25 aprilie 1906 – a pornit tramvaiul orădean…”(L. Borcea, M. Apan, G. Moisa – De la o staţie la alta, ed. 2006). Vagoanele motor au fost produse de compania „Siemens şi Schuckert”.

Astăzi, 23 aprilie 2018, tramvaiul ULF (Ultra Low Floor), produs de aceeaşi firmă Siemens, aniversează 10 ani de prezenţă în transportul public orădean. În 2008, Oradea a fost primul oraş din România care deţinea în parc unul dintre cele mai moderne tramvaie din lume, la aceea vreme, motiv de reală mândrie a cetăţenilor urbei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus