Șoferi din Oradea, Salonta și Beiuș, cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 12 februarie a.c., la ora 00.59, pe strada Oradiei din localitatea bihoreană Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Salonta, în Duminică, 12 februarie a.c., la ora 00.59, pe strada Oradiei din localitatea bihoreană Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Salonta, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi din Oradea, Salonta și Beiuș, cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Șoferi din Oradea, Salonta și Beiuș, cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Șoferi din Oradea, Salonta și Beiuș, cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Duminică, 12 februarie a.c., la ora 00.59, pe strada Oradiei din localitatea bihoreană Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 12 febuarie a.c., la ora 02.00, pe strada Leonardo da Vinci din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot, duminică, 12 februarie a.c., la ora 23.55, pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 11 februarie a.c., la ora 18.35, pe strada Traian din municipiul Beiuş, judeţul Bihor, a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Beiuş, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus