Doi șoferi beți au provocat accidente de circulație în Oradea Reviewed by CD on . Luni, 16 ianuarie a.c., la ora 11.42, pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea, poliţiştii rutieri orădeni au depistat în trafic un bărbat de 47 d Luni, 16 ianuarie a.c., la ora 11.42, pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea, poliţiştii rutieri orădeni au depistat în trafic un bărbat de 47 d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi șoferi beți au provocat accidente de circulație în Oradea

Doi șoferi beți au provocat accidente de circulație în Oradea

Doi șoferi beți au provocat accidente de circulație în Oradea

Luni, 16 ianuarie a.c., la ora 11.42, pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea, poliţiştii rutieri orădeni au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din Oradea, care, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, 16 ianuarie a.c., la ora 16.40, pe strada Căprioarei din municipiul Oradea, poliţiştii rutieri orădeni au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Oradea, care, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus