Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit și indisponibilizat un automarfar marca DAF, căutat de autoritățile din Polonia. În data de 15.01.2016, în jurul Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit și indisponibilizat un automarfar marca DAF, căutat de autoritățile din Polonia. În data de 15.01.2016, în jurul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș

Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș

Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș

Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit și indisponibilizat un automarfar marca DAF, căutat de autoritățile din Polonia.

În data de 15.01.2016, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul polonez Stanislaw C., în vârstă de 60 de ani, conducând un cap tractor marca DAF, cu semiremorcă marca Koegel, ambele înmatriculate în Polonia.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că pentru capul tractor era emisă o alertă, de către autoritățile poloneze, din data de 11.01.2017, aceasta figurând ca ‘bun căutat pentru confiscare’.

Conducătorul auto a declarat că el este angajatul firmei de transport căreia îi aparține mijlocul de transport și nu avea cunoștință că acesta se află în atenția autorităților.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Borș până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus