Vezi rezultatele acţiunii desfășurate în weekend de poliţiştilor bihoreni, pentru siguranţa participanţilor la trafic Reviewed by CD on . În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., în intervalul orar 22.00 – 06.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, Serviciului Rutier – Biroul Drumur În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., în intervalul orar 22.00 – 06.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, Serviciului Rutier – Biroul Drumur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vezi rezultatele acţiunii desfășurate în weekend de poliţiştilor bihoreni, pentru siguranţa participanţilor la trafic

Vezi rezultatele acţiunii desfășurate în weekend de poliţiştilor bihoreni, pentru siguranţa participanţilor la trafic

Vezi rezultatele acţiunii desfășurate în weekend de poliţiştilor bihoreni, pentru siguranţa participanţilor la trafic

În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., în intervalul orar 22.00 – 06.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale, alături de politiştii rutieri din Beiuș, Marghita, Salonta, Aleșd, Băile Felix, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor au acţionat în municipiul Oradea şi pe raza comunelor arondate, pentru prevenirea şi combatea accidentelor rutiere grave, a conducerii sub influenţa alcoolului, pentru siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii locale.

În cadrul acţiunii, în care au fost angrenaţi 61 de poliţişti bihoreni, au fost legimitate 648 de persoane, au fost controlate 218 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, din care 8 potrivit prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 54 potrivit prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care 14 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 12 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 8 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, cu amenzi în valoare totală de 27.000 lei.

Totodată, în cadrul acţiunii au fost constatate şase infracţiuni, din care în patru cazuri s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi în alte două cazuri pentru conducerea unor autoturisme neînmatriculate. De asemenea, 14 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute şase certificate de înmatriculare.

Astfel, vineri, 10 februarie a.c., în localitatea bihoreană Sântandrei a fost depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleşd a fost depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Tileagd, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 10 februarie a.c., pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar sâmbătă, 11 februarie a.c., pe drumul comunal 60, în localitatea bihoreană Hidișelul de Sus a fost depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din Hidişelul de Jos, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

În cadrul acţiunii, sâmbătă, 11 februarie a.c., a fost depistată în trafic o femeie de 24 de ani, din Nigeria, în timp ce conducea un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare. Tot sâmbătă, 11 februarie a.c., a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Tămăşeu, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu avea valabilitatea expirată.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus