Scandal în Consiliul Local ca urmare a notei primite de secretarul municipiului Reviewed by CD on . Consilierii locali UDMR au susţinut că cei care i-au calculat secretarului Ionel Vila nota din evaluare au greşit! Cum Vila a fost notat cu 4,35, ceea ce însemn Consilierii locali UDMR au susţinut că cei care i-au calculat secretarului Ionel Vila nota din evaluare au greşit! Cum Vila a fost notat cu 4,35, ceea ce însemn Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scandal în Consiliul Local ca urmare a notei primite de secretarul municipiului

Scandal în Consiliul Local ca urmare a notei primite de secretarul municipiului

Scandal în Consiliul Local ca urmare a notei primite de secretarul municipiului

Consilierii locali UDMR au susţinut că cei care i-au calculat secretarului Ionel Vila nota din evaluare au greşit! Cum Vila a fost notat cu 4,35, ceea ce însemna „bine”, în evaluarea finală, UDMR a calculat că, de fapt, media în urma indicatorilor de performanţă ar fi trebuit să fie 4,72, ceea ce înseamnă „foarte bine”.

Dintre toţi secretarii consiliilor locale din judeţ, doar Vila a luat „bine”, ceilalţi luând „foarte bine”. În opinia consilierului Pasztor Sandor, Executivul a greşit la regula de trei simplă. Ritli Laszlo a încercat să-şi ralieze colegi din alte partide, încercându-i să-i convingă de aspecte pe care aceştia nu le studiaseră în prealabil. Deoarece este un obicei ca aleşii locali din arcul majoritar să aibă încredere orbească în reprezentanţii lor din Executiv… „Vă faceţi de râs, deja ne-am făcut de râs!”, a fost tonul, oarecum, patetic, al consilierului Huszar. Viceprimarul Mircea Mălan le-a transmis că raportul trebuie votat aşa cum e, deoarece Consiliul Local doar propune procedura de evaluare, iar primarul este cel care are pâinea şi cuţitul.

La finalul şedinţei, consilierul PNL Daniel Negrean, şeful IŞJ Bihor, a răbufnit, transmiţându-le udemeriştilor că între timp a făcut calculul, iar nota i-a ieşit exact aceea din HCL: 4,35!

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus