Salonta: Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis Reviewed by CD on . Sâmbătă, 29 septembrie, la ora 01.04, pe strada Tincii din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat în trafic Sâmbătă, 29 septembrie, la ora 01.04, pe strada Tincii din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat în trafic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Salonta: Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis

Salonta: Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis

Salonta: Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis

Sâmbătă, 29 septembrie, la ora 01.04, pe strada Tincii din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat în trafic un locanic de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus