„ROMÂNIA NE UNEȘTE!” – spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie la Oradea Reviewed by CD on . Aflat deja la a patra ediție, evenimentul „România ne Unește!" celebrează Marea Unire și Ziua Națională de pe 1 decembrie. Spectacolul organizat de Asociația pe Aflat deja la a patra ediție, evenimentul „România ne Unește!" celebrează Marea Unire și Ziua Națională de pe 1 decembrie. Spectacolul organizat de Asociația pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»„ROMÂNIA NE UNEȘTE!” – spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie la Oradea

„ROMÂNIA NE UNEȘTE!” – spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie la Oradea

„ROMÂNIA NE UNEȘTE!” – spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie la Oradea

Aflat deja la a patra ediție, evenimentul „România ne Unește!” celebrează Marea Unire și Ziua Națională de pe 1 decembrie. Spectacolul organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Municipiului Oradea va avea loc în 1 decembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Regina Maria Oradea.

Ediția din acest an aduce la Oradea un spectacol de muzică folclorică autentică. Vor urca pe scenă: Orchestra Rapsodia Bihoreană – dirijor prof. Liviu Buțiu, Ansamblul Nuntașii Bihorului, Adrian Stanca, Antonela Ferche Buțiu, Florica Bradu, Florentina și Petre Giurgi, Daniela Condurache, Grupul de tulnicărese „Apuseni”, coordonat de Mariana Gligor; Ilie Medrea, Grupul vocal „Lioara” al Școlii de Arte Francisc Hubic, Oradea, prezentator Richard Balint.

Biletele sunt cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile. Biletele se pot prelua începând din 18 noiembrie de la casieria teatrului, conform programului de funcționare sau cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus