Proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Biharia Reviewed by CD on . În dimineaţa zilei de luni, 28 noiembrie 2016, specialiştii pirotehnicieni ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor au desfăşu În dimineaţa zilei de luni, 28 noiembrie 2016, specialiştii pirotehnicieni ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor au desfăşu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Biharia

Proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Biharia

Proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperit în Biharia

În dimineaţa zilei de luni, 28 noiembrie 2016, specialiştii pirotehnicieni ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor au desfăşurat în localitatea Biharia, o operaţiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată.

Ajuns la locul indicat de apelantul numărului unic 112, echipajul de pompieri militari a identificat un proiectil de artilerie de calibru 67 de milimetri, provenit din cel de-al Doilea Război Mondial. Muniţia, descoperită de un cetăţean în timp ce efectua săpături în curtea unei case, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către echipajul pirotehnic, urmând a fi distrusă ulterior prin explozie controlată.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus