Primăria Oradea a cumpărat la licitaţie Hotelul Tineretului Reviewed by CD on . Conducerea Primăriei Oradea a făcut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru a lua în proprietatea oraşului complexul fostei "Case a Ştiinţei şi Tehnicii Conducerea Primăriei Oradea a făcut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru a lua în proprietatea oraşului complexul fostei "Case a Ştiinţei şi Tehnicii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Oradea a cumpărat la licitaţie Hotelul Tineretului

Primăria Oradea a cumpărat la licitaţie Hotelul Tineretului

Primăria Oradea a cumpărat la licitaţie Hotelul Tineretului

Conducerea Primăriei Oradea a făcut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru a lua în proprietatea oraşului complexul fostei „Case a Ştiinţei şi Tehnicii pentru Tineret”. Complexul cuprinde o încăpere multifuncţională, birouri şi un hotel, care constituia principala sursă de venit a Fundaţiei pentru Tineret.
Imobilul a fost scos pentru a doua oară la licitaţie de către ANAF, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, în contul datoriilor de peste un milion de lei acumulate de-a lungul timpului de proprietarul acestuia, Fundaţia pentru Tineret Bihor.
În urma acestei licitaţii, Primăria Oradea a cumpărat azi, 24 noiembrie, la preţul de 1.836.000 lei, Hotelul Tineretului din cartierul Ioşia.
„Azi am achiziţionat hotelul, care se află situat în apropierea Sălii Sporturilor din Ioşia. În continuare, ne dorim renovarea şi modernizarea acestuia şi transformarea în locuri de cazare destinate sportivilor Clubului Sportiv Municipal Oradea. Astfel, vom evita cheltuielile suplimentare cu cazarea sportivilor, care sunt cazaţi în diferite locuri în oraş”, a spus viceprimarul Florin Birta.
Deoarece la prima procedură de vânzare a clădirii, organizată în 2015, nu s-a prezentat niciun doritor, licitaţia a pornit de la un preţ de 1,3 milioane lei, fără TVA, redus cu 25% de la suma de 1,7 milioane lei.
Pe lângă Primăria Oradea, la licitaţie au luat parte Biserica Speranţa din Oradea, o persoană fizică, dar şi firma Prima.
Primăria şi Biserica Speranţa au oferit acelaşi preţ final de 1.836.000 lei, dar cum unul dintre criteriile de departajare precizează că participanţii la licitaţie care au de recuperat creanţe au întâietate, Primăria a fost declarată câştigătoarea licitaţiei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus