Polițiștii din Bihor au depistat un bărbat din Brusturi, urmărit internațional de autoritățile din Franța Reviewed by CD on . Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat, de 24 de ani, din comuna Brusturi, județul Bihor, dat în urmărire internaţiona Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat, de 24 de ani, din comuna Brusturi, județul Bihor, dat în urmărire internaţiona Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii din Bihor au depistat un bărbat din Brusturi, urmărit internațional de autoritățile din Franța

Polițiștii din Bihor au depistat un bărbat din Brusturi, urmărit internațional de autoritățile din Franța

Polițiștii din Bihor au depistat un bărbat din Brusturi, urmărit internațional de autoritățile din Franța

Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat, de 24 de ani, din comuna Brusturi, județul Bihor, dat în urmărire internaţională.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat de urmărire internațională, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Oradea, care a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihor, până la efectuarea procedurii de extrădare.

Pentru depistarea bărbaților, poliţiştii din Dâmboviţa și din Bihor au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus