Cinci cetățeni din Kosovo, opriți la frontieră din drumul ilegal spre Spațiul Schengen Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat cinci cetățeni din Kosovo, care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într- Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat cinci cetățeni din Kosovo, care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într- Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cinci cetățeni din Kosovo, opriți la frontieră din drumul ilegal spre Spațiul Schengen

Cinci cetățeni din Kosovo, opriți la frontieră din drumul ilegal spre Spațiul Schengen

Cinci cetățeni din Kosovo, opriți la frontieră din drumul ilegal spre Spațiul Schengen

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat cinci cetățeni din Kosovo, care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 01.11.2016, în jurul orei 05.45, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat cinci persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Bărbații,care nu vorbeau limba română,au fost reținuți la aproximativ 300 de metri față de linia de frontieră și au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări.

Astfel, s-a stabilit că sunt cetățeni Kosovo , cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani , care au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Spațiul Schenghen pentru a-și găsi loc de muncă.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză și au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus