Peste 150 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancţionaţi de poliţiştii bihoreni, în ultimele 24 de ore. Reviewed by CD on . Miercuri, 27 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bi Miercuri, 27 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 150 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancţionaţi de poliţiştii bihoreni, în ultimele 24 de ore.

Peste 150 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancţionaţi de poliţiştii bihoreni, în ultimele 24 de ore.

Peste 150 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancţionaţi de poliţiştii bihoreni, în ultimele 24 de ore.

Miercuri, 27 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 95.935 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șase permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare și au fost constatate șapte tamponări.

159 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 18 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, patru pentru conducere sub influența alcoolului, patru sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, trei pentru utilizarea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, iar 15 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 27 septembrie a.c., la ora 09.07, pe D.N. 1, pe raza localității bihorene Borod a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h, înregistrată radar.

Tot miercuri, 27 septembrie a.c., la ora 10.43, pe D.N. 1, tot pe raza localității Borod a fost depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din Germania, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus