171 de șoferi care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni, la sfârșit de săptămână Reviewed by CD on . În perioada 21– 23 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele În perioada 21– 23 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»171 de șoferi care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni, la sfârșit de săptămână

171 de șoferi care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni, la sfârșit de săptămână

171 de șoferi care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni, la sfârșit de săptămână

În perioada 21– 23 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 218 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 103.485 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 31 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, au fost constatate 12 infracțiuni și șapte tamponări. 

171 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, patru sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați 8 pietoni care au traversat neregulamentar, iar 13 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus