Peste 1.000 de șoferi, care au depăşit limitele legale de viteză, sancţionaţi de poliţiştii rutieri din Bihor în perioada 8-27 februarie Reviewed by CD on . Peste 1.000 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în cadrul unor ample acţiuni desfăşurate în Peste 1.000 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în cadrul unor ample acţiuni desfăşurate în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 1.000 de șoferi, care au depăşit limitele legale de viteză, sancţionaţi de poliţiştii rutieri din Bihor în perioada 8-27 februarie

Peste 1.000 de șoferi, care au depăşit limitele legale de viteză, sancţionaţi de poliţiştii rutieri din Bihor în perioada 8-27 februarie

Peste 1.000 de șoferi, care au depăşit limitele legale de viteză, sancţionaţi de poliţiştii rutieri din Bihor în perioada 8-27 februarie

Peste 1.000 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în cadrul unor ample acţiuni desfăşurate în trafic.

În cursul lunii februarie a.c., în zilele de 8, 10, 15, 17, 24 şi 27 februarie 2017, poliţiştii rutieri şi de ordine publică bihoreni au acţionat pe raza municipiilor Oradea, Marghita, Salonta şi Beiuş şi în localitatea bihoreană Aleşd, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a conducerii cu viteză excesivă sau cu viteză peste limita legală.

În cadrul acţiunilor, în care au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Rutier, de la Secţia nr.3 de Poliţie Rurală Biharoa, Secţia nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea, Serviciul de Ordine Publică, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, de la poliţiile municipale Beiuş, Marghita, Salonta şi de la Poliţia Oraş Aleşd, au fost folosite în total 47 de aparate radar, care au fost dispuse în sistem cascadă pe D.N. 1, S.N.79, D.N. 76, D.N. 19, D.N. 19 E şi în municipiul Oradea (anexăm foto).

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii rutieri şi de ordine publică bihorenu au aplicat 1.391 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 201.695 lei, din care 1.033 pentru depăşurea limitelor legale de viteză, 114 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 39 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau diverse defecţiuni tehnice, 14 pentru folosirea telefonului mobil fără sistemul de tip „mâini libere” şi 191 pentru alte abateri.

Totodată, au fost constatate 12 infracţiuni, 28 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care 14 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute 33 de certificate de înmatriculare.

Astfel, la 28 februarie a.c., la ora 00.36, pe B-dul G-ral Magheru din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 113 Km/h, înregistrată cu aparatul radar.

De asemenea, la 27 februarie a.c., la ora 06.57, pe Şoseaua Borşului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Aleşd, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 125 km/h, înregistrată cu aparatul radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 Km/h.

Totodată, la 10 februarie a.c., la ora 12.35, pe D.N. 1., în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h, a fost depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Plopiş, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 km/h, înregistrată cu aparatul radar.

Tot la 10 februarie a.c., la ora 08.42, pe D.N. 1., în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 110 km/h, înregistrată cu aparatul radar.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus