Percheziții în Oradea Reviewed by CD on . Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Oradea au efectuat opt percheziții domiciliare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Oradea, Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Oradea au efectuat opt percheziții domiciliare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Oradea, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în Oradea

Percheziții în Oradea

Percheziții în Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Oradea au efectuat opt percheziții domiciliare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializată în trafic de droguri de risc și droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Miercuri, 11 noiembrie a.c., în municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea, au efectuat o acţiune în cadrul căreia a fost destructurată o grupare infracțională, specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și droguri de mare risc.

Astfel, în această dimineață, polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat opt percheziții domiciliare, pentru documentarea și probarea activității infracționale a grupării infracționale.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor droguri de risc, respectiv 140 de grame de cannabis, 5 grame de pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină, trei aparate de mărunțit și trei cântare de mare precizie, toate fiind indisponibilizate în vederea cercetărilor.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost ridicați 6.100 de lei și 110 euro.

Totodată, la finalizarea perchezițiilor domiciliare din această dimineață, au fost puse în executare șase mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării, cei în cauză fiind conduși la sediul D.I.I.C.O.T. Oradea, în vederea audierii și luării măsurilor legale față de aceștia.

În urma probatoriului, au fost reținute patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani, toți din Oradea, membrii ai grupării infracționale, care, în perioada februarie – noiembrie 2020, sunt bănuiți că ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) și droguri de mare risc (amfetamine) către mai mulți consumatori de astfel de substanțe din Oradea

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor și de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj Napoca. De asemenea, acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus