Se restricționează circulația auto pe şoseaua de centură Oradea Reviewed by CD on . Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat, la solicitarea costructorului, restricționarea circulației auto începând din 11 noiembrie p Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat, la solicitarea costructorului, restricționarea circulației auto începând din 11 noiembrie p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se restricționează circulația auto pe şoseaua de centură Oradea

Se restricționează circulația auto pe şoseaua de centură Oradea

Se restricționează circulația auto pe şoseaua de centură Oradea

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat, la solicitarea costructorului, restricționarea circulației auto începând din 11 noiembrie până la 16 noiembrie 2020, pe sensul de mers Cluj-Borș al şoselei de centură, traficul fiind deviat pe relația str. Thurzo Sandor – str. Atelierelor – str. Ceyrat – str. Islazului – centura Oradea. 

Pe sensul de mers: Borș – Cluj prin E671 se pot folosi rutele ocolitoare până la Pasajul „Cihei” sau pasajul „Nufărul”, unde se poate reveni pe centură.

Restricționarea circulației este necesară din cauza montării în condiții de siguranță a grinzilor pe Pasajul Universității, aferent lucrării „Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și str. Universității”.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus