Parcul Maria din Salonta se pregătește de sărbătoare Reviewed by CD on . În preajma zilei de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, Primăria Salonta a demarat mai multe acțiuni pentru a pregăti Parcul Maria pentru această sărbătoare. În preajma zilei de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, Primăria Salonta a demarat mai multe acțiuni pentru a pregăti Parcul Maria pentru această sărbătoare. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Parcul Maria din Salonta se pregătește de sărbătoare

Parcul Maria din Salonta se pregătește de sărbătoare

Parcul Maria din Salonta se pregătește de sărbătoare

În preajma zilei de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, Primăria Salonta a demarat mai multe acțiuni pentru a pregăti Parcul Maria pentru această sărbătoare.

În aceste zile, clădirile, mobilierul din parc și tot spațiul verde a fost amenajat și pregătit pentru evenimentul așteptat.
Din bugetul local s-au alocat fonduri pentru întreținerea și reparația Parcului Maria, adică a clădirilor și a mobilierului din parc. La bisericuța-muzeu, la Muzeul Tăranului Român și la șure s-a făcut ignifugare, vopseli exterioare, respectiv zugrăveli cu dispersit. La verandă au fost vopsite masa și băncile iar după vopsitul cu ulei și dispersit, cuptorul din curte a fost placat cu plăci ornamentale. Au fost reparate și vopsite băncile din parc, s-a curățat fântâna cea existentă și a fost amenajată o fântână ornament. Cei 200 de metri de gard care împejmuiesc parcul a fost reparat și vopsit proaspăt, la fel și panourile publicitare din zonă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus