Summer Film continuă în Parcul Cetății din Oradea Reviewed by CD on . Ediția 2018 a Oradea Summer Film continuă în Parcul Cetății Oradea până în data de 26 august și aduce în atenția cinefililor și iubitorilor de activități în aer Ediția 2018 a Oradea Summer Film continuă în Parcul Cetății Oradea până în data de 26 august și aduce în atenția cinefililor și iubitorilor de activități în aer Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Summer Film continuă în Parcul Cetății din Oradea

Summer Film continuă în Parcul Cetății din Oradea

Summer Film continuă în Parcul Cetății din Oradea

Ediția 2018 a Oradea Summer Film continuă în Parcul Cetății Oradea până în data de 26 august și aduce în atenția cinefililor și iubitorilor de activități în aer liber, cele mai noi filme, concerte live și filme de animație pentru copii, într-o mizanscenă cu beculețe și hamace, sub cerul liber. Desigur, berea rece, popcorn-ul, vata pe băț și înghețata, au și ele o zonă special dedicată.

În cazul unor avertizări meteo de vreme nefavorabilă, proiecțiile programate pentru serile în cauză se vor anula. Informația va fi transmisă pe pagina de Facebook Oradea Summer Film, precum și în evenimentul dedicat Oradea Summer Film 2018.

Elementul de noutate al acestei ediții Oradea Summer Film constă în faptul că toate filmele care proiectate, în număr de 19, sunt filme de autor, nominalizate sau câștigătoare la festivaluri de film renumite: Oscar, Cannes, Berlin, Sundance, IDFA Amsterdam, Rotterdam, Toronto.

O altă noutate este aceea că programul ediției de anul acesta cuprinde și seri dedicate special celor mici. În fiecare miercuri din perioada de festival (8, 15 și 22 august) de la ora 21:00 pe ecran vor fi proiectate filme de animație pentru copiii cu vârsta între 3-12 ani, sub marca Anim’Est, cel mai important festival de animație din România.

Programul festivalului a fost structurat tematic, fiecare din cele 4 weekend-uri având propriul specific.

Așadar în weekendul care urmează au loc Zilele Filmului Est-European (9-12 August 2018), în următorul weekend 16 -19 august – Zilele Filmului European, iar în intervalul 23 -26 august – Zilele Filmului Mondial.

De asemenea, ediția 2018 Oradea Summer Film aduce 3 seri de concerte LIVE tematice, în funcție de specificul fiecărui weekend din festival: Taraf de Caliu în weekend-ul dedicat filmului Est-European, Cvintetul Sagittarius în weekend-ul dedicat Filmului European, și DJ Danaga în ultimul weekend, cu tematica Zilele Filmului Mondial. Concertele vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă: 11, 18 și 25 august.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus