Orădean accidentat pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . Vineri, 10 august a.c., la ora 11.40, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, o femeie de 47 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un Vineri, 10 august a.c., la ora 11.40, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, o femeie de 47 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean accidentat pe trecerea de pietoni

Orădean accidentat pe trecerea de pietoni

Orădean accidentat pe trecerea de pietoni

Vineri, 10 august a.c., la ora 11.40, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, o femeie de 47 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre B-dul Decebal, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 60 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma acroșajului, pietonul a fost proiectat într-un alt autoturism, care oprise pe sensul opus pentru a acorda prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea părții carosabile.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus