Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea se va deschide joi, 25 iunie, la ora 12 Reviewed by CD on . Parcarea subterană de pe strada Independenței va fi deschisă începând de joi, 25 iunie, ora 12.00. "Împreună cu echipajele ISU, am testat instalațiile de detecț Parcarea subterană de pe strada Independenței va fi deschisă începând de joi, 25 iunie, ora 12.00. "Împreună cu echipajele ISU, am testat instalațiile de detecț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea se va deschide joi, 25 iunie, la ora 12

Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea se va deschide joi, 25 iunie, la ora 12

Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea se va deschide joi, 25 iunie, la ora 12

Parcarea subterană de pe strada Independenței va fi deschisă începând de joi, 25 iunie, ora 12.00.

“Împreună cu echipajele ISU, am testat instalațiile de detecție și stingere a incendiilor, precum și instalațiile de ventilație și evacuare a gazelor. În urma testelor s-a constatat că parcarea poate fi deschisă, toate condițiile privind siguranța fiind îndeplinite”, a declarat viceprimarul Florin Birta.

Așa cum s-a procedat și la celelalte parcări construite de municipalitate, și aceasta va fi la dispoziția cetățenilor în mod gratuit în primele 90 de zile de la deschidere.

În paralel se lucrează la termoizolarea și hidroizolarea platoului aflat deasupra parcării.

În cursul anului viitor, deasupra parcării subterane, pe amplasamentul delimitat de strada Independenței și malul Crişului Repede, va fi amenajată o piațetă, pentru care este în derulare un concurs internațional de soluții.

Parcarea de pe strada Independenței este o construcție pe trei niveluri subterane, pe o suprafață de 4.956 mp, prevăzută cu 460 de locuri, fiind prima parcare cu trei niveluri subterane realizată în România pe albia unui râu.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus