Orădean cercetat penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice Reviewed by CD on . Sâmbătă, 1 ianuarie a.c., la ora 21.35, pe strada Bihorului din municipiul Oradea, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bă Sâmbătă, 1 ianuarie a.c., la ora 21.35, pe strada Bihorului din municipiul Oradea, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean cercetat penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice

Orădean cercetat penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice

Orădean cercetat penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice

Sâmbătă, 1 ianuarie a.c., la ora 21.35, pe strada Bihorului din municipiul Oradea, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus