Oradea va avea staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid Reviewed by CD on . În şedinţa extraordinară de azi, 12 octombrie, Consiliul Local al municipiului Oradea şi-a dat acordul cu privire la contractarea finanţării pentru proiectul „M În şedinţa extraordinară de azi, 12 octombrie, Consiliul Local al municipiului Oradea şi-a dat acordul cu privire la contractarea finanţării pentru proiectul „M Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea va avea staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Oradea va avea staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Oradea va avea staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

În şedinţa extraordinară de azi, 12 octombrie, Consiliul Local al municipiului Oradea şi-a dat acordul cu privire la contractarea finanţării pentru proiectul „Montarea unor staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in în Municipiul Oradea.”

Totodată, au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect, valoarea investiţiei fiind de 1.262.400 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă a proiectului este de 869.750 lei, durata de implementare fiind de 12 luni. Finanţarea este acordată de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, prin Administraţia Fondului pentru Mediu.

În vederea realizării investiţiei, au fost identificate 5 amplasamente pentru montarea staţiilor de reîncărcare la nivelul Municipiului Oradea, acestea fiind următoarele: str. Primăriei, str. Dunărea, str. Corneliu Coposu, str. Nufărului, Aleea Ştrandului.

În vederea obţinerii finanţării nerambursabile, Municipiul Oradea, prin Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, va depune dosarul de finanţare pentru proiect la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus