Toamna celor 65.000 de gurmanzi orădeni Reviewed by CD on . Concerte de excepție, cuptoare încinse, vals pe picioroange și teatru modern. După 4 zile pline de momente artistice, delicii culinare și concerte susținute de Concerte de excepție, cuptoare încinse, vals pe picioroange și teatru modern. După 4 zile pline de momente artistice, delicii culinare și concerte susținute de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Toamna celor 65.000 de gurmanzi orădeni

Toamna celor 65.000 de gurmanzi orădeni

Toamna celor 65.000 de gurmanzi orădeni

Concerte de excepție, cuptoare încinse, vals pe picioroange și teatru modern. După 4 zile pline de momente artistice, delicii culinare și concerte susținute de unii din cei mai iubiți artiști ai momentului, cea de a 25-a ediție a Toamnei Orădene s-a încheiat duminică seara cu un spectacol de artificii, în compania miilor de oameni prezenți la festival.
Desfășurat în perioada 6-9 octombrie, evenimentul Toamna Orădeană a debutat cu emoții și câțiva stropi de ploaie. Orădenii nu s-au lăsat însă speriați, au luat cu asalt Piața Unirii și zonele festivaliere și s-au bucurat de activitățile pregătite de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în parteneriat cu fondatorii clujeni ai conceptului Street FOOD Festival în România. Evenimentul a înregistrat un trafic total de peste 65.000 de persoane, care au dansat, au cântat, au degustat specialități din bucătăriile internaționale și au dat curs magiei unei colaborări de succes pusă la cale de Toamna Orădeană și Street FOOD Festival.
„A fost minunat să vedem Piața Unirii plină de oameni, voie bună și mâncăruri alese. Ne-am bucurat cu toții de o atmosferă deosebită și în multe momente am simțit că suntem turiști în propriul oraș. Le mulțumim și-i felicităm pentru implicare, dedicare și în special profesionalism pe cei din echipa Street Food Festival, ne-am bucurat să vă avem la Oradea. Ca în fiecare an, au fost alături de noi echipele de menținere a ordinii și siguranței publice, mulțumim tuturor structurilor pentru promptitudinea și implicarea acestora.
Ne bucurăm că am putut oferi orădenilor un eveniment deosebit și le suntem recunoscători pentru că au susținut eforturile noastre prin prezența lor în piață într-un număr atât de mare.” – Mihai Jurca, director executiv APTOR.
„Oradea, îți mulțumim! Ai fost o gazdă minunată și suntem extrem de fericiți că am putut să ne bucurăm împreună de Toamna Orădeană. Vă mulțumim, dragi orădeni, că ați dat curs zilnic invitației noastre de a veni în Piața Unirii și de a crea împreună amintiri delicioase. Mulțumim de asemenea Primăriei Municipiului Oradea pentru onoarea de a ne face părtaşi la acest eveniment atât de important, tuturor autorităților, dar și sponsorilor și partenerilor, fără a căror implicare și cooperare nu am fi putut ajunge la gurmanzii orădeni.” – Constantin Covaliu, General Manager Street Food Festival.
Piața Unirii nu a fost singura zonă din oraș activată de Toamna Orădeană. Programul cultural a fost completat și de alte momente artistice desfășurate în alte zone reprezentative ale orașului, precum Cetatea Oradea sau Teatrul Regina Maria. Acordurile de pian, dansurile pline de viață și culoare, melodiile celebre și deliciile pregătite la Street Food Festival au contribuit din plin la o nouă ediție de succes a Toamnei Orădene.
Ultima seară de festival s-a încheiat cu un spectacol de artificii grandios care a luminat întreg orașul și a așezat zâmbete pe fețele miilor de orădeni prezenți în Piața Unirii. Cea de a 25-a ediție se încheie aici, dar magia acestui eveniment va rămâne cu siguranță prezentă măcar până la debutul ediției cu numărul 26.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus