Oradea: Trei autovehicule implicate într-o coliziune în intersecție Reviewed by CD on . Joi, 10 august a.c., la ora 13.38, pe strada Moldovei din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Transilvaniei, un bărbat de 43 de ani, din Oradea, în timp Joi, 10 august a.c., la ora 13.38, pe strada Moldovei din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Transilvaniei, un bărbat de 43 de ani, din Oradea, în timp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Trei autovehicule implicate într-o coliziune în intersecție

Oradea: Trei autovehicule implicate într-o coliziune în intersecție

Oradea: Trei autovehicule implicate într-o coliziune în intersecție

Joi, 10 august a.c., la ora 13.38, pe strada Moldovei din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Transilvaniei, un bărbat de 43 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Sânmartin și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, orădeanul de 35 de ani care conducea cel de-al treilea autovehicul implicat, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus