Borș: Motocicletă acroșată de un autoturism Reviewed by CD on . Joi, 10 august a.c., la ora 22.10, pe D.N. 1, între municipiul Oradea și comuna Borș, județul Bihor, un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un Joi, 10 august a.c., la ora 22.10, pe D.N. 1, între municipiul Oradea și comuna Borș, județul Bihor, un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Borș: Motocicletă acroșată de un autoturism

Borș: Motocicletă acroșată de un autoturism

Borș: Motocicletă acroșată de un autoturism

Joi, 10 august a.c., la ora 22.10, pe D.N. 1, între municipiul Oradea și comuna Borș, județul Bihor, un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a virat la stânga peste marcajul dublu continuu, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe drumul prioritar de un tânăr de 23 de ani, din comuna Borș.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus