Oradea: Loturile din Cartierul Ceyrat, destinate construirii de locuințe, scoase din nou la licitație Reviewed by CD on . Primăria Oradea prin Direcția Juridică a finalizat litigiul care exista între o persoană fizică, care cerea reconstituirea unui drept de proprietate pe amplasam Primăria Oradea prin Direcția Juridică a finalizat litigiul care exista între o persoană fizică, care cerea reconstituirea unui drept de proprietate pe amplasam Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Loturile din Cartierul Ceyrat, destinate construirii de locuințe, scoase din nou la licitație

Oradea: Loturile din Cartierul Ceyrat, destinate construirii de locuințe, scoase din nou la licitație

Oradea: Loturile din Cartierul Ceyrat, destinate construirii de locuințe, scoase din nou la licitație

Primăria Oradea prin Direcția Juridică a finalizat litigiul care exista între o persoană fizică, care cerea reconstituirea unui drept de proprietate pe amplasamentul vizat de proiectul dezvoltării Cartierului Ceyrat, și Comisia Locală de Fond Funciar.

Prin urmare, terenul vizat a fost degrevat de sarcina privind litigiul. Acest lucru dă posibilitatea Primăriei Oradea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, să scoată la licitație, în vederea concesionării pentru construirea de locuințe la prețuri avantajoase, cele două pachete de loturi în suprafață totală de 5.750 mp (amprenta la sol a viitoarelor construcții). Fiecare pachet cuprinde două loturi de teren.

Pentru două din aceste loturi se așteaptă avizul Instituției Arhitectului Șef, având în vedere apropierea lor de drumul existent și posibilitatea lărgirii acestuia.

Momentan, procedura de licitație este în curs de organizare, ea urmând să aibă loc efectiv în următoarea lună.

De menționat că, din cele 11 loturi din cartierul Ceyrat, s-au concesionat deja un număr de 7 loturi. Pe unul dintre loturi, a început deja construirea unui bloc de locuințe.

Unul dintre obiectivele majore pentru administrația locală îl reprezintă construirea ansamblului rezidențial de pe strada Ceyrat. Conform planurilor municipalității, cartierul rezidențial format din locuințe, spații comerciale, parcări, puncte de colectare deșeuri selective, zone verzi publice de cartier și zone verzi private de cartier, locuri de joacă pentru copii etc. va fi construit de investitori privaţi, în urma unor licitaţii pentru concesionarea amplasamentelor pentru aceste blocuri.

„Ne dorim ca prin aceste investiții orașul Oradea să ofere un pachet de locuințe suplimentare pentru cei care doresc să se mute în Oradea sau să cumpere un apartament nou”, a declarat primarul Ilie Bolojan.
– See more at: http://oradea.ro/stiri-oradea/loturile-din-cartierul-ceyrat-destinate-construirii-de-locuin-539-e-vor-fi-scoase-din-nou-la-licita-539-ie#sthash.y6RvZayc.dpuf

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus