O femeie, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu produs în localitatea Cadea Reviewed by CD on . În data de 08.03.2017 ora 23.36, ISU Bihor a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, 112 despre producerea unui incendiu la o locuin În data de 08.03.2017 ora 23.36, ISU Bihor a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, 112 despre producerea unui incendiu la o locuin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O femeie, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu produs în localitatea Cadea

O femeie, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu produs în localitatea Cadea

O femeie, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu produs în localitatea Cadea

În data de 08.03.2017 ora 23.36, ISU Bihor a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Cadea, oraş Săcueni. La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate două echipaje de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Staţiei de Pompieri Săcueni şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Oradea.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul locuinţei şi la acoperişul acesteia. După executarea recunoaşterii, au fost identificate în interiorul casei două victime, proprietarii locuinţei, o femeie şi un bărbat în vârstă de 45 ani respectiv 34 ani. Femeia a suferit arsuri de gradul II – III la nivelul feţei şi membrelor superioare, iar bărbatul a fost intoxicat cu fum. Victimele au fost preluate de către echipajele medicale aflate la faţa locului şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

În urma informaţiilor primite de la proprietari privind existenţa unei alte persoane în locuinţă, echipajele de intervenţie au găsit decedată (carbonizată) în interiorul locuinţei, o persoană de sex feminin în vârstă de 30 de ani, care nu s-a putut autoevacua din cauza faptului că era imobilizată la pat.

S-a acţionat în continuare pentru localizarea si lichidarea incendiului, operaţiunile finalizându-se în jurul orei 01:00.

În urma incendiului s-au produs pagube materiale după cum urmează: au ars circa 40 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă şi a fost distrusă în totalitate o cameră cu mobilierul aferent.

În urma cercetării cauzei probabile s-a stabilit că incendiul a izbucnit ca urmare a folosirii focului deschis în spaţii închise (lumânare).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus