Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 10 septembrie a.c., la ora 03.00, poliștii rutieri orădeni au fost sesizaţi că pe strada Crivățului din Oradea s-a produs un eveniment rutier fără vic Duminică, 10 septembrie a.c., la ora 03.00, poliștii rutieri orădeni au fost sesizaţi că pe strada Crivățului din Oradea s-a produs un eveniment rutier fără vic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Oradea: Implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Duminică, 10 septembrie a.c., la ora 03.00, poliștii rutieri orădeni au fost sesizaţi că pe strada Crivățului din Oradea s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii rutieri s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind un tânăr de 18 ani, din Biharia, județul Bihor. Acesta este bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus