Identificată de polițiștii din Ineu, după ce a furat bagajele unei vârstnice Reviewed by CD on . Sâmbătă, 9 septembrie a.c., la ora 14.00, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea - Postul de Poliție Ineu au fost sesizați că în jurul orei 13.30, în Sâmbătă, 9 septembrie a.c., la ora 14.00, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea - Postul de Poliție Ineu au fost sesizați că în jurul orei 13.30, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Identificată de polițiștii din Ineu, după ce a furat bagajele unei vârstnice

Identificată de polițiștii din Ineu, după ce a furat bagajele unei vârstnice

Identificată de polițiștii din Ineu, după ce a furat bagajele unei vârstnice

Sâmbătă, 9 septembrie a.c., la ora 14.00, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Ineu au fost sesizați că în jurul orei 13.30, în comuna bihoreană Ineu, în timp ce o localnică în etate cobora dintr-un autobuz cu care a călătorit, persoane necunoscute i-au sustras o plasă mare în care avea îmbrăcăminte, produse alimentare, produse de igienă corporală și un încărcător de telefon mobil, pe care le cumpărase în cursul aceleiași zile dintr-o piață din municipiul Oradea.

În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 16.30, polițiștii din Ineu au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie de 38 de ani, din Ineu, județul Bihor. Polițiștii din Ineu au descoperit asupra sa o parte din bunurile sustrase, restul fiind deja vândute de cea în cauză.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Postului de Poliție Ineu continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus