Oradea: Femeie reținută pentru înșelăciune și fals. Prejudiciul produs este de peste 300.000 de lei Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au reținut o femeie bănuită că, prin înșelăciune și fals, ar fi prejudiciat cinci persoane cu peste 300.000 Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au reținut o femeie bănuită că, prin înșelăciune și fals, ar fi prejudiciat cinci persoane cu peste 300.000 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Femeie reținută pentru înșelăciune și fals. Prejudiciul produs este de peste 300.000 de lei

Oradea: Femeie reținută pentru înșelăciune și fals. Prejudiciul produs este de peste 300.000 de lei

Oradea: Femeie reținută pentru înșelăciune și fals. Prejudiciul produs este de peste 300.000 de lei

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au reținut o femeie bănuită că, prin înșelăciune și fals, ar fi prejudiciat cinci persoane cu peste 300.000 lei.

Joi, 6 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub coordonarea procurorilor din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Oradea au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore față de o femeie de 43 de ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals privind identitatea.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice o bănuiesc pe aceasta că, în perioada 2012 – 2013, s-ar fi prezentat în fața unor instituții publice din județul Bihor sub o identitate falsă, care aparținea unei alte persoane și, folosind în mod fraudulos actul de identitate al respectivei persoane, ar fi înfiinţat o asociaţie de tip O.N.G., în domeniul agricol, în cadrul căreia a dobândit calitatea de preşedinte. În aceeași manieră, cea în cauză ar fi înființat și o societate comercială cu sediul în municipiul Oradea, în cadrul căreia a dobândit calitățile de asociat şi administrator.

De asemenea, aceasta este bănuită că, în perioada 2013 – 2015, folosindu-se de calitatea de preşedinte al respectivei asociații agricole, ar fi indus şi menţinut în eroare cinci persoane fizice din judeţul Bihor, cărora le-ar fi promis că, în schimbul unor sume de bani, le va oferi sprijinul în vederea accesării unor fonduri nerambursabile, pentru înfiinţarea unor afaceri.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 304.988 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au reținut-o pe cea în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar vineri, 7 octombrie a.c., o vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus