Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Marţi, 11 aprilie a.c., la ora 16.50, pe drumul judeţean 764/F, la intrarea în municipiul Beiuș, poliţiştii Secției nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în Marţi, 11 aprilie a.c., la ora 16.50, pe drumul judeţean 764/F, la intrarea în municipiul Beiuș, poliţiştii Secției nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţiştii bihoreni

Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţiştii bihoreni

Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţiştii bihoreni

Marţi, 11 aprilie a.c., la ora 16.50, pe drumul judeţean 764/F, la intrarea în municipiul Beiuș, poliţiştii Secției nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din comuna Curățele, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu remorcă, cu care transporta 21 metri cubi de lemn de lucru rotund, de esențe carpen, cer, gorun și fag, în valoare totală de 8.595,18 lei, având avizul de însoțire a transportului de material lemnos necorespunzător.

Materialul lemnos a fost confiscat și depus la depozitul Ocolului Silvic Beiuș din localitatea Finiș, iar conducătorul auto a fost sancționat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, miercuri, 12 aprilie a.c., la ora 00.40, pe raza comunei bihorene Aştileu, poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat un localnic care transporta cu un tractor cu semiremorcă 2,5 metri steri de lemne de foc, specia cer, fără documente legale sau aviz de însoţire a transportului de material lemnos.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie la Ocolul Silvic Aleşd. Totodată, a fost confiscat şi tractorul cu semiremorcă cu care a fost efectuat transportul de material lemnos fără documente justificative.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus