Mașină lovită de tren în Oșorhei. O femeie de 67 de ani a decedat Reviewed by CD on . Luni, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui Luni, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mașină lovită de tren în Oșorhei. O femeie de 67 de ani a decedat

Mașină lovită de tren în Oșorhei. O femeie de 67 de ani a decedat

Mașină lovită de tren în Oșorhei. O femeie de 67 de ani a decedat

Luni, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident între un automotor și un autoturism, la trecerea la nivel cu cale ferată de pe raza localității Oșorhei, apelantul precizând faptul că, în autovehicul se aflau două persoane.

La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Din nefericire, pentru pasagera din dreapta față, în vârstă de 67 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața, pompierii militari acționând pentru descarcerarea trupului neînsuflețit al acesteia din autovehiculul avariat. Echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate conducătorului auto, în vârstă de 73 de ani, care prezenta traumatism cranio – cerebral și contuzie abdominală, transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus