Îmbrăcăminte fără documente justificative, confiscată de polițiștii din Tinca Reviewed by CD on . Luni, 22 ianuarie a.c., în intervalul orar 08.00 – 13.00, polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acţionat Luni, 22 ianuarie a.c., în intervalul orar 08.00 – 13.00, polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acţionat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Îmbrăcăminte fără documente justificative, confiscată de polițiștii din Tinca

Îmbrăcăminte fără documente justificative, confiscată de polițiștii din Tinca

Îmbrăcăminte fără documente justificative, confiscată de polițiștii din Tinca

Luni, 22 ianuarie a.c., în intervalul orar 08.00 – 13.00, polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acţionat în zona pieței agroalimentare din localitate pentru a preveni și combate actele ilicite de comerț, pentru siguranța traficului rutier și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunității locale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 52 de persoane, au fost verificate 42 de autoturisme, au fost efectuate controale la 12 societăți comerciale sau persoane fizice, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate opt sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 3.340 lei, din care două potrivit prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și șase la O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, la ora 10.00, în piața agroalimentară din Tinca au fost depistate două femei de 53 și 31 de ani din municipiul Oradea și din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce efectuau acte de comerț cu bunuri a căror proveniență nu au putut-o dovedi. Polițiștii au descoperit asupra acestora diverse obiecte de îmbrăcăminte fără documente de proveniență, în valoare de 300 lei.

Cele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr.12/1990, cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, iar bunurile fără documente justificative au fost ridicate în vederea confiscării.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus