Începând de mâine, Termoficare Oradea pregătește rețelele pentru sezonul rece Reviewed by CD on . Termoficare Oradea S.A. aduce la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru sezon de încălzire 2016-2017, va proce Termoficare Oradea S.A. aduce la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru sezon de încălzire 2016-2017, va proce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Începând de mâine, Termoficare Oradea pregătește rețelele pentru sezonul rece

Începând de mâine, Termoficare Oradea pregătește rețelele pentru sezonul rece

Începând de mâine, Termoficare Oradea pregătește rețelele pentru sezonul rece

Termoficare Oradea S.A. aduce la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru sezon de încălzire 2016-2017, va proceda la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, începând cu data de 5 octombrie 2016.

În acest sens, Teroficare S.A solicită tuturor consumatorilor să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Astfel, asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Pentru informaţii suplimentare, cetățenii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus