Termoficare Oradea începe furnizarea agentului termic Reviewed by CD on . Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termof Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termof Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Termoficare Oradea începe furnizarea agentului termic

Termoficare Oradea începe furnizarea agentului termic

Termoficare Oradea începe furnizarea agentului termic

Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termoficare S.A va începe treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice și modulele termice aflate în administrarea sa, începând de marți, 17 octombrie 2023.

Prioritate vor avea punctele termice din care sunt alimentate cu energie termică pentru încălzire: spitale, școli, grădinițe și cămine de bătrâni. În paralel, se vor porni și modulele termice montate la nivel de scara de bloc.

Totodată, reamintim că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Utilizatorii care nu doresc să beneficieze de încălzire au posibilitatea de a opri furnizarea energiei termice din robineții situați în aval de bucla de măsură.

Pentru informații suplimentare privind stadiul furnizării, utilizatorii pot apela dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau 0259 467 577 – Dispecerat Scada.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus