Incendiu produs în această dimineață în Marghita Reviewed by CD on . În acestă dimineață, în jurul orei 05.20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui inc În acestă dimineață, în jurul orei 05.20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui inc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în această dimineață în Marghita

Incendiu produs în această dimineață în Marghita

Incendiu produs în această dimineață în Marghita

În acestă dimineață, în jurul orei 05.20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Ierului din municipiul Marghita.

La adresa indicată de apelant s-au deplasat de urgență echipajele Detașamentului de Pompieri Marghita, care, în urma executării recunoașterii, au constatat că incendiul se manifesta la o magazie din cadrul gospodăriei, propagându-se la casa învecinată, situată la mai puțin de un metru de focar.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, acționând simultan pentru stingerea incendiului și protecția construcțiilor din apropiere.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric, au ars acoperișul magaziei, pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați, aproximativ 1.5 metri cubi lemne de foc și o fereastră a casei învecinate.

Echipajele de pompieri au acționat timp de aproximativ o oră și 35 de minute, reușind să localizeze incendiul în limitele găsite și să împiedice extinderea flăcărilor la încăperile locuinței învecinate și la construcțiile anexe situate în imediata proximitate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus