Oradea: Vernisajul expoziției artistului fotograf Remus Toderici va avea loc duminică, 30 iulie Reviewed by CD on . Asociația Internațională "Euro Foto Art", în parteneriat cu Muzeul Cetății și Orașului Oradea, a pregătit pentru publicul vizitator și pentru turiștii care vor Asociația Internațională "Euro Foto Art", în parteneriat cu Muzeul Cetății și Orașului Oradea, a pregătit pentru publicul vizitator și pentru turiștii care vor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Vernisajul expoziției artistului fotograf Remus Toderici va avea loc duminică, 30 iulie

Oradea: Vernisajul expoziției artistului fotograf Remus Toderici va avea loc duminică, 30 iulie

Oradea: Vernisajul expoziției artistului fotograf Remus Toderici va avea loc duminică, 30 iulie

Asociația Internațională „Euro Foto Art”, în parteneriat cu Muzeul Cetății și Orașului Oradea, a pregătit pentru publicul vizitator și pentru turiștii care vor vizita Oradea pe perioada vacanței o nouă expoziție de artă fotografică. De această dată pe simezele secției de Istorie vor fi instalate cele mai reușite fotografii realizate de artistul fotograf Remus Toderici în Cuba.

Remus Toderici este fotoreporterul cotidianului Crișana, de asemenea este membru al Fotoclubului Fotoreporterilor Bihoreni, înființat la începutul acestui an, care funcționează în cadrul Asociației Internaționale „Euro Foto Art”. A început să fotografieze din 2008. Cu lucrările sale a participat la o serie de expoziții de artă organizate în diferite orașe ale României.

Cele 40 de fotografii selecționate pentru expoziția personală au fost realizate în diferite zone ale Cubei, Havana, Vinales, Cienfuegos, Trinidad și regiunile aferente lor. Publicul vizitator va putea descoperi în cadrul expoziției mai multe portrete de excepție, care ne introduc în atmosfera deosebită a acestei țări îndepărtate.

„Experiența mea personală, în cele două săptămâni în Cuba, a fost unică. Cubanezii sunt un popor deschis, cu trăsături foarte diferite și cu povești de viață aparte. Cu toate că locuiesc într-un spațiu limitat, trăirile lor sunt intense și nu pot fi raportate la modul de viață european”, a precizat Remus Toderici.

Vernisajul expoziției va avea loc în prezența autorului, duminică, 30 iulie 2017, ora 18:00, în Palatul Princiar, Corp B, etaj I, sălile 9 – 10. La acest eveniment sunt invitați să participe toți iubitorii artei fotografice. Publicul prezent la eveniment va fi salutat de către artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației Internaționale „Euro Foto Art”, care va prezenta și fotografiile expuse.

Momentele muzicale vor fi susținute de către Cvartetul Sagittarius.

Expoziția organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Muzeul Cetății și Orașului Oradea, respectiv Clubul Fotoreporterilor Bihoreni, va rămâne la dispoziția turiștilor și a publicului vizitator până la data de 10.09.2017, ea putând fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus