Incendiu la groapa de gunoi din Oradea Reviewed by CD on . În noaptea de luni spre marți, 26 iulie a.c., în jurul orei 00.05, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui inc În noaptea de luni spre marți, 26 iulie a.c., în jurul orei 00.05, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui inc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la groapa de gunoi din Oradea

Incendiu la groapa de gunoi din Oradea

Incendiu la groapa de gunoi din Oradea

În noaptea de luni spre marți, 26 iulie a.c., în jurul orei 00.05, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru de reciclare deșeuri situat pe strada Matei Corvin din Oradea.
La fața locului au fost mobilizate de urgență 4 echipaje de pompieri militari, cu patru autospeciale de stingere și o autospecială de transport apă. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Focul a fost stins după o intervenţie care a durat aproximativ o oră, pompierii acționând ulterior, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Au ars materiale reciclabile și deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătrați.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de focul deschis în spații deschise.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus