Incendii produse în Sârbi, Oșorhei și Aleșd Reviewed by CD on . Joi, 31 august a.c., echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard, Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai au acționat pentru stingerea a trei incendii pro Joi, 31 august a.c., echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard, Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai au acționat pentru stingerea a trei incendii pro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Sârbi, Oșorhei și Aleșd

Incendii produse în Sârbi, Oșorhei și Aleșd

Incendii produse în Sârbi, Oșorhei și Aleșd

Joi, 31 august a.c., echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard, Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai au acționat pentru stingerea a trei incendii produse la terenuri virane situate în localitățile Sârbi, Oșorhei și Aleșd, evenimente soldate cu arderea vegetației uscate pe o suprafață totală de aproximativ cinci hectare.

În aceeași zi, în jurul orei 17.15, Stația de Pompieri Aleșd a fost mobilizată pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcție auxiliară din cadrul unei gospodării situate pe strada Bucegi din localitate.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, acționând simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția locuinței situate în apropiere.

Pagubele înregistrate în urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit electric, au constat în acoperișul magaziei și în bunuri depozitate în interiorul acesteia.

Echipajele de pompieri au împiedicat extinderea flăcărilor la casă și au salvat peste 20 de păsări.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus