Trupul neînsuflețit al unei femei de 80 de ani, descoperit în canalul din localitatea Săbolciu Reviewed by CD on . Luni, 04 septembrie a.c., în jurul orei 08.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost anunţat, prin sistemul unic 112, cu Luni, 04 septembrie a.c., în jurul orei 08.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost anunţat, prin sistemul unic 112, cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trupul neînsuflețit al unei femei de 80 de ani, descoperit în canalul din localitatea Săbolciu

Trupul neînsuflețit al unei femei de 80 de ani, descoperit în canalul din localitatea Săbolciu

Trupul neînsuflețit al unei femei de 80 de ani, descoperit în canalul din localitatea Săbolciu

Luni, 04 septembrie a.c., în jurul orei 08.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost anunţat, prin sistemul unic 112, cu privire la faptul că, trupul unei persoane a fost văzut plutind la suprafața apei în canalul din localitatea Săbolciu.

La faţa locului au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de intervenție cu barcă, respectiv cu o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au acționat cu barca și accesoriile din dotare pentru a ajunge la victimă, o femeie în vârstă de 80 de ani, pe care au adus-o la mal și au predat-o echipajului medical.

Din nefericire, manevrele de resuscitare efectuate și alte acțiuni medicale întreprinse în astfel de situații nu au avut rezultat, medicul declarând, la spital, decesul octogenarei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus