În Oradea, continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public Reviewed by CD on . Un alt vehicul, considerat abandonat, a fost ridicat de pe domeniul public al municipiului Oradea. Acțiunea a avut loc în cursul zilei de miercuri, 8 martie, ma Un alt vehicul, considerat abandonat, a fost ridicat de pe domeniul public al municipiului Oradea. Acțiunea a avut loc în cursul zilei de miercuri, 8 martie, ma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»În Oradea, continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public

În Oradea, continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public

În Oradea, continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public

Un alt vehicul, considerat abandonat, a fost ridicat de pe domeniul public al municipiului Oradea. Acțiunea a avut loc în cursul zilei de miercuri, 8 martie, mașina fiind transportată pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

Este vorba despre un autovehiculul marca Ford, fără număr de înmatriculare, considerat a fi fără stăpân conform prevederilor Lg. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale, aflat pe str. Calea Borșului, nr. 10.

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, iar anunțul privind caracteristicile tehnice ale vehiculului și locul unde acesta a fost identificat de către polițiștii locali, a fost publicat în cotidianul local Crișana și pe site-ul instituției: www.oradea.ro.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus