Două persoane au decedat în urma producerii unui incendiu, în localitatea bihoreană Voivozi Reviewed by CD on . O femeie de 65 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 44 de ani, au decedat într-un incendiu produs la locuinţa acestora, în dimineaţa zilei de 8 martie. În juru O femeie de 65 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 44 de ani, au decedat într-un incendiu produs la locuinţa acestora, în dimineaţa zilei de 8 martie. În juru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Două persoane au decedat în urma producerii unui incendiu, în localitatea bihoreană Voivozi

Două persoane au decedat în urma producerii unui incendiu, în localitatea bihoreană Voivozi

Două persoane au decedat în urma producerii unui incendiu, în localitatea bihoreană Voivozi

O femeie de 65 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 44 de ani, au decedat într-un incendiu produs la locuinţa acestora, în dimineaţa zilei de 8 martie.

În jurul orei 05,55, un localnic din Voivozi, comună Popeşti, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crisana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la casa mătuşii sale, semnalând totodată faptul că proprietara şi fiul său, care suferea de un handicap locomotor, se aflau în interiorul casei cuprinse de flăcări.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Marghita, dintre care două de stingere şi unul paramedici, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială tip ABROLL, respectiv cu ambulanţa de tip B2 a subunităţii, fiind alertat totodată şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Popeşti (SVSU), care a intervenit cu o autospecială de stingere.

Sosiţi primii la adresa indicată, membrii SVSU Popeşti au procedat la localizarea incendiului care se manifesta deosebit de violent în dormitorul şi holul locuinţei, astfel că, în momentul sosirii echipajelor profesioniste, incendiul era în regresie. Pompierii militari au acţionat simultan pentru stingerea focarelor şi căutarea victimelor în interiorul casei inundate cu fum şi gaze fierbinţi.

Din nefericire, pentru proprietară şi fiul acesteia nu s-a mai putut face nimc, aceştia fiind găsiţi decedaţi.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de acumulatorul scaunului electric cu rotile, lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

În urma incendiului au ars bunurile din dormitorul şi holul casei şi un căţel, degradându-se totodată din cauza fumului şi a gazelor fierbinţi, bunurile din sufrageria şi baia casei. Forţele de intervenţie au împiedicat propagarea incendiului la casa lipită de locuinţa în flăcări.

foto arhivă

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus